Var är den där mannen?

Ända sedan jag separerade från mitt ex. för tre och ett halvt år sedan har väninnorna oroat sig och tjatat om att jag måste skaffa en ny man. Ibland har de till och med valt ut någon lämplig typ som jag givetvis nobbat.

Jag har hela tiden hävdat att jag har det bra som singel och undrat vad jag ska ha en man till. Det mesta klarar jag ju av alldeles själv. Ända tills idag när jag städade undan efter middagen igår och upptäckte att jag inte kunde skjuta ihop bordet själv. Det måste man vara två för att göra. Var är den där mannen? tänkte jag. Nu skulle en så´n vara bra att ha, i alla fall en stund.

3 reaktioner till “Var är den där mannen?”

  1. Själv brukar jag ta hjälp av magen och en vägg. Du har säkert försökt, men ditt bord är kanske jättestort. Lycka till m. …..

  2. Problemet är bara att man måste dra isär bordet först för att få ut skivan och kunna sätta in den under bordet. Sen ska m,an skjuta ihop och då kan man göra som du beskriver. Bordet är från IKEA och l´drar man snett får man aldrig ihop det igen. Du får cykla förbi någon dag Tussi :-).

  3. Bra att ha? Nja, syrran har separerat efter mer än fyrtio år. En sur griniig seglare, trodde att bara de två skulle angöra olika bryggor. Utan barn, barnbarn hela tiden och med fylld frys och kylskåp, vin och till detta rjocka ofriska kroppar. Nu är hon fri från kalsongtvätt och segelbåt, den tog han och gav henne mycket mindre i ”delning”. Fy attan.
    Och sådana besvär de har med dig. Är deras tusamhet den allra bästa?
    PS. nej ingen propp, men ett utslitet knä, inflammation m.m. men idag kan jag stå och gå lite mer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *