Uppmuntran

Tack, tack för alla uppmuntrande kommentarer! Nu är jag ju inte typen som låter mig slås ner bara för att jag inte får lämna blod  utan jag är mer lik en sån där docka med bly i botten som reser sig direkt när någon försöker putta omkull den, men visst är det härligt med mycket uppmuntran. Och visst är det lätt att vara uppmuntrande? Man kan ju skicka som sms också, eller mejl.  Här kommer några bra uppmuntrande fraser som ni får sno och säga/skicka till någon som behöver muntras upp eller till någon ni gillar:

”Du är bäst”

”Du är så trevlig.”

”Åh, vad du är klok.”

”Vad snygg du är idag.”

”Kul att se dig!”

” Härligt att vi kan ses igen”

”Jag blir glad av att träffa dig!”

”Vad kul det är att jobba med dig!”

”Du sprider glädje!”

”Allt ordnar sig till det bästa!”

”Jag gillar dig!”

Om man säger/skickar ovanstående kommer det med all sannolikhet något gott tillbaka. Spännande va?

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

En kommentar till “Uppmuntran”

Kommentarer är stängda.