4 reaktioner till “Meningen med livet”

  1. Man kan väl inte vara lycklig alltid – tror du verkligen det? Jag menar att man kan inte vara lycklig om man inte har varit djupt olycklig. Efter regn kommer alltid solsken… Är man lycklig jämt så kan man inte tackla motgångar – för de kommer alltid…

  2. Att ”hoppet håller oss vid liv” betyder inte att meningen med livet är att vara lycklig. Vad är ”hopp” för det första? Och när är man ”lycklig”? Finns det olika grader av ”lycka”? Vilken grad är mest företrädesvis?

    Meningen med livet är väldigt enkel: du skall rädda din själ från att inkarneras igen. Du skall hitta din väg tillbaka till Källan. Du gör det genom att Ge av dig själv; alltid och villkorslöst. Av allt du gör här i livet så är det bara en sak som gynnar någon annan än dig själv – kärlek – och att du Ger av den. ALLT annat du gör är själviskt. Tänk på det. T.ex., har du barn? Vill du DERAS bästa? Nej. Du vill se DOM må bra för att det får DIG att må bra. Osv.

Kommentarer är stängda.