Hur gör man slut?

Att göra slut så att ingen blir olycklig är inte lätt. Själv är jag absolut ingen expert i ämnet. Förra gången jag var sambo packade jag väskorna och bar ut möblerna när han var bortrest utan förvarning. Snacka om att han måste blivit snopen när han kom hem. Det tog säkert ett tag innan han insåg att det inte varit inbrott utan bara hans galna flickvän som dragit med sitt pick och pack. En annan boyfriend som jag inte ville veta av längre ignorerade jag bara. När han ringde svarade jag inte, jag undvek att gå dit han skulle och jag låtsades inte se honom när vi möttes.Fegt kanske, men det är inte lätt att göra slut. En kompis till mig skrev långa brev och förklarade för sitt ex vad som var fel och varför hon inte stod ut längre. Då gäller det att man kan formulera vad man känner och det är inte alltid så lätt. Ibland vet man det inte själv ens en gång. Bara att skorna stått för länge vid dörren och vill ut och röra på sig och  dansa. 

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

2 reaktioner till “Hur gör man slut?”

  1. Festligt! Just det drömde jag inatt. ” Hur gör man slut”!? Varför jag drömde det vet jag inte. Men jag känner igen tillvägagångssätten du beskriver. Det smidigaste och fegaste är väl att ta pick och pack och dra när tillfälle bjuds. :-))

Kommentarer är stängda.