Lär er flirta istället!

I dagens Expressen kan man läsa att hundratusentals svenskar söker kärleken på nätet. 48 000 har redan träffat någon där som de trivs med och de hävdar att internetdejting är ett mycket bättre sätt att finna en partner på än krogen. Tja, vad ska man säga… På krogen har jag aldrig träffat den rätte, inte ens i närheten faktiskt. Kul har jag ofta haft när jag har tagit en krogrunda, men en plats där kärleken spirar tror jag inte att det är, inte för mig i alla fall. Då tror jag mer på att röra mig ute på ställen där det andra könet är i majoritet. Gym, kanotklubb, skidbacke, skridskois eller simhall kan vara bra platser, men också olika typer av föreningar, möten och liknande. Vad som dock är avgörande är att man kan och törs flirta, något som många svenska män är ganska dåliga på. Kanske därför som de söker sin kärlek på nätet?

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

En kommentar till “Lär er flirta istället!”

  1. Kan ju vara så att de vill uttrycka sig igenom skrift och tänka över vad de säger till drömpersonen istället för att råka häva ur sig någon groda när de står öga mot öga?

Kommentarer är stängda.