Tillsammans

Jag har just läst ut boken Tillsammans avAnna Kåver och Åsa Nilsonne. En bok som handlar on medkänsla och bekräftelse och den svåra uppgiften att leva tillsammans i en tvåsamhet där båda får utrymme att utvecklas som människor och må bra. Jag önskar att jag hade läst boken Tillsammans för tjugo år sedan då allt begav sig och rekommenderar den verkligen till alla par som fortfarande tror på tvåsamheten.

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

3 reaktioner till “Tillsammans”

  1. Mja, om nån skulle komma på tanken att kalla mej nördig så bjuder jag på det, men annars har jag ett enkelt knep. Jag dricker alltid G&T. Den är ju ofägrad, med is och en limeskiva. Sen övergår jag till vatten med is och en limeskiva…voila! Alla nördspioner är lurade!

  2. Kanske skulle skaffat den boken nu när vi försöker ”leka” förhållande igen, så vi har en chans att lyckas den här gången. Kram Elfride

Kommentarer är stängda.