Fin, fina noveller! ;-)

Nu har Tackla, röd pist, läsförståelse, skönlitteratur kommit. Den innehåller fin, fina noveller med roliga och lärorika uppgifter till precis som blå pist. Det är bara det att röd pist är lite svårare. Mer information får du på: www.tackla.nu

Och du, jag har hört att de båda författarna är väldigt, väldigt trevliga och snygga. 😀

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

3 reaktioner till “Fin, fina noveller! ;-)”

  1. Hej! Jag frångår min vana att kommentera i min blogg och hälsar på här i stället,eftersom du skrev till metrobloggen där jag inte svarar på kommentarer sedan jag flyttade.
    Om du antingen följer länken här ovan i min bloggadress eller den som står med stora röda bokstäver i mitt sista inlägg på metrobloggen så kommer du till min nya blogg 🙂 välkommen!

  2. Nu hittar jag visserligen bara blå pist men jag misstänker att du är inblandad i röd pist och i så fall. Grattis! Diktsamlingen dröjer. Jag hade hoppats bli färdig med allt praktiskt under januari, men ibland blir det inte som man vill. Jag säger till när det är klart.

Kommentarer är stängda.