På analyssoffan

Jag tog chansen eller risken att bli analyserad av Seeker. Han kom fram till följande:

Personlighetsanalys av Forever young. – baserad på hennes blogg

Allright! Jag har kikat runt litet, och det här var nog faktiskt litet för lätt, eftersom din blogg fämst är konstruerad för att förmedla vilken slags person du är. Förutom att avhandla de uppenbara delarna så hade jag tänkt slänga in några ”tips” i äkta horoskop-anda för att göra det hela litet mer utmanande. Inte för att jag tror att du behöver dem egentligen, men personlighetstester är ju utformade så. Och vem är jag att kasta om de säkert hundraåriga reglerna för sådana?

Forever young: Du är levnadsglad, utåtriktad och har barnasinnet i behåll.  Du fascineras av mötet med nya människor och gillar att ge dig iväg på äventyr. Du är en thrillseeker, men ändå tålmodig, och din positiva självbild smittar lätt av sig på andra och gör att de trivs i ditt sällskap. Du upplever dig själv som mogen och vuxen, men kan nog irriteras litet på människor som tar dessa bitar på alldeles för stort allvar och glömmer bort att ha roligt.
Du bör tänka på att andra människor kanske inte klarar av ditt höga tempo, och i bland kanske du borde låta någon annan stå i centrum. Du bör också akta dig för att inte ha för bråttom i jakten på lyckan, för resan kan ju vara målet i sig. Du kanske också borde ta dig tid att vårda de relationer du redan har i stället för att ständigt ge dig in i nya, för vem vet vilka guldkorn man kan hitta när man skrapar litet extra på någons yta?

Ni som känner mig får väl avgöra om det stämmer. Ni som är bloggare kan be om en analys av: www.metrobloggen.se/seeker

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

3 reaktioner till “På analyssoffan”

  1. Oj, modigt av dig att våga bli analyserad. Jag tror inte jag törs. Jag kanske får svaret att jag är en störd psykopat med värdelös humor som borde syssla med annat än att ta upp folks tid med min töntiga blogg.

    Tack för filmtipset! Jag ska se den så fort jag kan. Jättespännande!

  2. Om jag inte sagt det till dig tidigare: Jag tycker också att Im Juli är mycket bra. Men jag har för mig att jag sagt det förut. Och Fatih Akin är överhuvudtaget en genialisk regissör.

Kommentarer är stängda.