Tio år yngre med tre timmars motion per vecka

Det visste jag väl i och för sig redan, men nu är det vetenskapligt bevisat också – att man blir tio år yngre om man motionerar tre timmar i veckan. Cellerna förnyas helt enkelt. För alla i min generation som har drabbats av åldersnoja är det trösterikt att få vara i fyrtioårsåldern i tio år till, rent fysiskt alltså. Psykiskt är man vad man tänker att man är, alltså för evigt ung!

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

3 reaktioner till “Tio år yngre med tre timmars motion per vecka”

  1. Jag läste fel i just den artikeln och fick mig ett gott skratt tills jag insåg att det inte var vilka kärleksrelationer som helst som gjorde att man åldrades i förtid, utan bara om man hade en kärleksrelation till soffan och då blev det inte lika roligt längre.

  2. DDR splittrade även vår familj, dvs. främst min mammas, för en av hennes bröder blev kvar där med sin fru och deras barn. En av dem är kusinen jag ibland skriver om. Å andra sidan, utan denna splittring hade jag aldrig fått lära känna detta land inifrån, och jag är mycket tacksam för denna erfarenhet. Vilket förmodligen är en mycket egoistisk tanke, eftersom många människor fick lida igenom svåra tider där.

Kommentarer är stängda.