AWARD!

Jag måste erkänna att jag känner mig hedrad. Varför undrar du? Jag har fått en AWARD! En bloggaward av Maluca. Jag niger och tackar. Då är det min tur då att dela ut awards. Märker du nu hur vi är ett gäng som  har gaddat ihop oss och bildat en bloggmaffia ungefär som kultureliten i Sverige.Vi i bloggmaffian smickrar varandra och delar ut priser till höger och vänster verkar det som,  men i hemlighet är de till våra vänner. Precis som i verkligheten. (En gång läste jag en bokrecension i DN. Hustrun till författaren, som var kritiker hyllade sin mans bok. Dock hade de olika efternamn så alla kanske inte observerade det….Och hur ofta sitter inte bästisen i juryn när olika kulturpriser eller bidrag delas ut? Det är något för Johan Stael von Holstein att bita i.)

OK, slutsvamlat! Här kommer mina awards!

Maluca får en award för att hennes blogg är personlig och skojfrisk. Dessutom skriver hon fin, fina dikter som ni hittar under Maluca ord. Jag kan dessutom avslöja, eftersom vi har träffats, att hon är trevlig och lättpratad också i verkligheten. www.metrobloggen.se/maluca

Rakotozafy har jag redan geniförklarat i ett tidigare inlägg. Han älskar Weissbier kan jag avslöja. www.metrobloggen.se/rakotozafy

Raggoparden som tidigare fanns på metrobloggen skriver klokt om raggning, förälskelse och parrelationer. www.raggoparden.se

Silverfiskens blogg är kul att läsa eftersom den handlar om livet down under och allt som händer i reklamvärlden. Ligger för det mesta på första plats av mest lästa.

Lenas dikter läser jag gärna och undrar alltid när hennes diktsamling kommer ut? www.metrobloggen.se/lpdikter

Så! Fler priser delas ut vid ett annat tillfälle.

Njut av dagen och var snäll mot någon du också idag.

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

4 reaktioner till “AWARD!”

  1. Tack! Nu blev jag helt rörd av dina ord om mig. Visst håller vi ihop… som en del av livet när man hittar någon man trivs med. Jag är för resten tillbaks till verkligheten igen. // maluca

  2. Oj, det är först nu jag upptäcker… herzlichen Dank säger jag och rodnar diskret.

    Kommer du på fredagen den 7 mars till AKKURAT då? Det vore jättekul att återknyta där vi slutade förra gången. Och Schneider Weisse finns förhoppningsvis även där, annars kvistar jag över till OT och hämtar därifrån.

Kommentarer är stängda.