Nya löpardojor och pulsklocka

Dagens löparrunda var angenämare än den förra veckan eftersom jag inhandlat ett par nya, svindyra dojor – Asics gel kayano 14. Nu får marathonlöparna verkligen se upp. Jag svävar nästan fram. Dessutom har jag fått en gratis pulsklocka av okänt märke. Den följde med som present i en tidning och är en kul leksak. Före påsklovet satt jag på en tråkig personalkonferens på jobbet och tog pulsen på både mig själv och min kollega. Jag blev lite orolig då min puls var så låg att jag i det närmaste bertraktades som död. Jag fick dock livet tillbaka när jag äntligen fick gå därifrån. 😉 Nu har jag verkligen svart på vitt att konferenser på skolan är så trista att de nästan är dödliga. Jag ska prova att använda det argumentet i nästa löneförhandling.

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

2 reaktioner till “Nya löpardojor och pulsklocka”

Kommentarer är stängda.