Testa din självkänsla!

Hur man mår är för det mesta förknippat med självkänslan. Människor som ofta är ”nere” har nästan i samtliga fall låg självkänsla. Det är med andra ord sig själv man måste jobba med om man mår dåligt. Ingen annan än man själv kan göra så att man mår bra. En del tror att bara de hittar den rätte/rätta så ska allt ordna sig och de kommer att må bra igen, men då får de kanske också leta hela livet. För mår man inte bra i sig själv så kan ingen annan hjälpa en i det långa loppet.

Hur mår du? 

Här kan du testa din självkänsla:

https://persontester.svd.se/take_test.php?idRegTest=1660

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

7 reaktioner till “Testa din självkänsla!”

  1. Man ska även komma ihåg att självkänsla inte ska jämföras med självförtroende. För min del känns det som att självkänslan är viktigare än självförtroendet. Fick bra på det där testet. 92.. Vad fick du?

Kommentarer är stängda.