Ha mod

Semesterresan ska bokas via internet och dotterns klass ska ha utflykt och de vill att föräldrarna följer med och betyg ska sättas på alldeles för många elever och kollegorna ska firas och fönstrena ska putsas och de nationella proven ska registreras på skolverkets hemsida och eleverna vill att jag kommer på studentskivan och blommorna ska planteras om och alla gamla prov ska rättas och syo vill att alla som ligger på IG ska få en chans att tenta upp till G och själv ska jag träna och så ska det packas för på jobbet byter jag arbetsrum för femte gången på sju år och så måste jag ha betygssamtal med alla elever och alla omdömen ska skrivas in och de nationella proven ska arkiveras och allt ska redovisas och avslutas före sommaren och i dotterns klass är det klassmammor som retar sig på mig och några andra som smitit undan planeringen av klassresan så nu är de på krigsstigen och kräver att vi ställer upp ….och …. och…. och…. Puh! Då tänker jag på Kant:

”Ha mod att bruka ditt eget förstånd” Emmanuel Kant 1724 – 1804

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

En kommentar till “Ha mod”

Kommentarer är stängda.