Jagad av både polisen och en svan – lycklig ändå!

Tidigt i morse trampade jag lyckligt ner till kanotklubben för att ge mig ut på vattnet. En polisbåt cirklade runt utanför Hagaparken och följde efter mig när jag paddlade mot Ålkistan. Jag funderade på vad jag hade gjort , men kunde inte komma på några övertramp och då körde båten om mig och jag fick en skön våg att hänga på. Vid Ålkistan var det rött (ja där finns ett trafikljus) och jag som alltid brukar strunta i det och paddla ändå kunde ju inte göra det nu med polisbåten vid min sida så då vände jag  och det fick bli en tur runt Brunnsviken istället. Det räcker att jag är den enda svenskan som fått betala böter för cykling mot rött ljus jag behöver inte bli historisk på vattnet av den orsaken också.

En häger stod och lurade i vassen och bakom en udde dök en ensam svan upp. Den tyckte att jag paddlade för nära så jag fick göra en ofrivillig spurt med svanen flaxande bakom mig. I några sekunder var jag lite rädd, men sen tänkte jag på undulaterna där hemma och de flaxar ju också gärna och mycket riktigt var det mycket väsen för ingenting. Jag överlevde med andra ord och kunde nöjd cykla hem för att sedan ta mig till jobbet som en lyckligare människa.

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

5 reaktioner till “Jagad av både polisen och en svan – lycklig ändå!”

  1. msäger ju hade ibland när man säger hejdå och med lite slang eller så så säger man ”hare” och hare är ju också ett djur och det är likt en kanin=)

    haha förstår du?

  2. Du klarar vara ute och paddla, du verkar vara en pig människa klart du ska testa skateboard med ;). Jag har inte åkt på bra länge det var väldigt roligt at stå på brädan igen 🙂

Kommentarer är stängda.