Lycklig paddel- och löptur

Finns det något bättre än att paddla på spegelblankt vatten när solen skiner? Det fick jag tillfälle att göra i går och idag hann jag ta en löptur mellan regnskurarna. För det finns nästan inget skönare än att jogga i skogen när det nyss har regnat. Det ska vara att paddla i solsken då… Visst är det lätt att vara lycklig?

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

5 reaktioner till “Lycklig paddel- och löptur”

  1. Underbart, paddling är bland det bästa jag vet. Paddlade på spegelblankt vatten den gångna helgen jag också. Det är livskvalitet!

  2. Det gör de väl rätt i, att fira alltså, trots förlust. Det verkar vara något de lärt sig på senare år, för 1992 var jag i Regensburg på Stadtfest när finalen spelades och danskarna vann med 2-0. Det var knäpptyst och tråkigt på stan efter den matchen, trots Stadtfest. Så nog föredrar jag festyra alla gånger.

  3. Det har varit fina dagar ch kvällar vid vattnet. Lycka är att lossa förtöjningarna och uppleva staden från sjösidan.

Kommentarer är stängda.