Mitt nya liv som testpilot

Jag har i dag börjat mitt nya liv som testpilot. Nej, nej, jag ska inte börja flyga på gamla dar utan testa att läsa tidningen Tara i telefonen. Det är nämligen tidningen Tara och Telenor som har valt ut ett antal deltagare som mot en fri telefon, en Nokia E51, får läsa tidningen Tara i telefonen, svara på några enkäter och sedan efter tre månader får behålla telefonen. Just nu är jag bara i laddningsstadiet, så någon tidning har jag inte läst än, men jag ska göra det så fort det går. Undrar bara var mina läsglasögon är? Utan dem tror jag inte att jag kan läsa en hel tidning på den lilla skärmen. Man kan undra varför just tidningen Tara som vänder sig till kvinnor 40+ med försvagad syn startar ett mobilprojekt? Om ni ser en massa tanter med mobilen i näven och läsglasögonen på näsan vet ni vad de förmodligen sysslar med. De läser om mode, skönhet, mat och hälsa och annat smått och gott i tidningen Tara på mobilen.

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

5 reaktioner till “Mitt nya liv som testpilot”

  1. Nåja, du får väl tara lugnt ett tag 🙂

    Du vet att jag inte gärna tigger läsare, men kan inte du göra mig en tjänst och läsa mitt senaste inlägg, och tala om för mig om ironin i den är tydlig och mot vilken eller vilka den riktar sig? Jag har fått en kommentar till detta inlägg som får mig att fundera över om jag ska sätta en varningstriangel på min artikel, så att den inte missförstås… tack för din hjälp.

  2. Tack för att du läste och bedömde. Ett tag blev jag orolig och trodde att jag kanske inte uttryckt mig tillräckligt tydligt. Men överdriven tydlihet förstör ju all ironi och framför allt glädjen i att ironisera. Jag tror nog också att det verkar fattas nåt hos den som skrev kommentaren, och senast ikväll åker hans text i soptunnan.

  3. Hockey- och kanotsången? Visst, för det var Sovjet som alltid vann hockey-VM och DDR som tog samtliga kanotmedaljer. Och i rodel förresten också. 🙂

Kommentarer är stängda.