Pedofilsandaler?

Jag har köpt ett par nya Nikesandaler på Stadium. De är sköna och hyfsat snygga och reades ut för en rimlig summa. Glad i hågen traskade jag omkring med dem här hemma när sonen kom hem från sin resa i Europa.

– Titta, sa jag. Vilka sköna sandaler jag har köpt.

– Hmmm.

– Du borde också köpa såna. De finns i herrstorlekar också.

Han tittade noga på dem och sa:

– Du är inte klok. Aldig att jag skulle köpa såna där pedofilsandaler.

Vad svarar man på det? Numera smyger jag omkring med sandalerna och undrar om det är någon mer som anser att denna typ av sandaler används av en viss kategori människor som jag helst inte vill bli förknippad med.

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

5 reaktioner till “Pedofilsandaler?”

  1. Fråga hur han visste vad de kallades och varför de gör det. Det går kanske att ändra på dem så att de inte ser ut på det viset längre?

  2. Hahaha, pedofilsandaler!!! Jojo, mycket har man kvar att lära. Hoppas du trivs i dem för det, jag tror nog mer det är förknippat med det manliga könet. Nån fördel måste vi väl ändå ha av vårt kvinnliga… // maluca

Kommentarer är stängda.