5 reaktioner till “Börja trumma !”

 1. Hälsningar från Team Friends!

  Vill du tjäna pengar på din blogg? Hör av dig till mig, lämna adressen till din blogg och skapa en länk från din blogg till min. Jag kommer sedan att länka till din sida, sedan kommer jag och de andra medlemmarna att besöka din sida dagligen, och jag vill att du besöker deras. Genom att gå in på min blogg hittar du listan på resten av medlemmarna.

  Hälsningar
  /Micke

 2. Ja ibland hinner man knappt med att vänja sig vid att ha henne här (sambon har henne bara varannan helg) men nu på sommaren har vi ju haft henne längre.

  Oj, trumma är säkert kul men jag har lite dålig koordinationsförmåga ;-D

 3. Hej! 🙂

  Är du inte medlem på Gratisbio än? Då tycker jag att du ska klicka på länken här nedan:

  http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=21852

  och registrera dig gratis nu på en gång 😉 Du samlar superenkelt poäng på flera olika sätt och får presentkort på välkända företag i utbyte, t.ex på h&m, vero moda, siba, skopunkten, br leksaker, kolmården, junibacken, kicks, polarn och pyret, stadium och många fler. 🙂

Kommentarer är stängda.