Långsam av Yasuragi

Vi har varit på Yasuragi, min partner och jag. Det var en present jag fick av mina syskon. Varma bad, japansk massage, god mat, övernattning (sköna sängar ;-)) och meditation samt ett väldigt långsamt hasande i korridorerna och vilande emellan allt iklädda endast japanska morgonrockar och tofflor. Hur jag ska få upp farten på måndag när jobbet börjar vet jag inte för just nu går allt i slowmotion. Jag tror jag måste ta en liten tupplur 

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

5 reaktioner till “Långsam av Yasuragi”

  1. Skönt låter det! Kör du i slowmotion på måndag också – du kommer nog inte att vara ensam. Vi kan ju hasa runt i korridorerna några dagar innan ”kunderna” kommer!

  2. åh låter som att ni haft de rejält härligt, jobbet kommer du säkert ta dig igenom..tanken på att man ska jobba är oftast värre, för när man väl befinner sig på jobbet igen efter ledigheterna så kommer man snart igång,

Kommentarer är stängda.