Att göra det man tycker om

Nyckeln till inre energi, kreativitet, glädje och frid finns oftast i att göra det vi tycker om. Ibland tänker jag att om människor bara fick göra det de verkligen gillade så skulle världen vara lite bättre.

Under mina år som lärare har jag både stött på kollegor och elever som ständigt har gnällt och klagat. Ofta har jag tänkt att de har hamnat fel i livet och att de förmodligen innerst inne skulle vilja syssla med något annat. Tyvärr kan vi inte alltid syssla med det vi vill i alla fall inte på heltid. Ett sätt att överleva jobbet som du har för inkomsten  är att göra det du vill på din fritid.

Skriv en lista på 15 saker du tycker om att göra. Läs igenom listan. Hur kan du själv få mer tid att göra det du tycker om oftare?

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

2 reaktioner till “Att göra det man tycker om”

  1. Ja, får man bara göra det man vill så har man också mer ork och större livsglädje. Man blir nog helt enkelt mer produktiv 😉

Kommentarer är stängda.