Lycklig helg

Helgen bjöd på både trevligt restaurangbesök, paddling, löpning, en positiv överraskning i form av Glada änkanFolkoperan (Jag hade läst recensionerna och tänkte nästan stanna hemma först, men det var fart i föreställningen och skön sång och så var det ju gratis),  mera paddling och ett besök i Norra Länken. ja, ni läste rätt. Jag klev runt i tunneln med bygghjälm på huvudet och beundrade bygget som blir klart 2015. Efteråt undrade jag vem som designat de obekväma hjälmarna, min var alldeles för stor och vickade runt på huvudet och varför de körde med laserdiskoljus nere i tunneln. Är det så att gubbarna som jobbar där nere i hemlighet dansar diskodans på sina raster? Kommer det snart en ny film med Travolta i Norra Länken? Synd att inte mitt gudbarn Fredrik var med. Han hade gillat alla häftiga fordon som i mina ögon såg ut att passa bättre på månen.

Eftersom solen glimtade fram ibland kändes det inte som november längre utan som den september det verkligen är.

En lycklig helg blev det. Visserligen har jag också jobbat, men vad gör man inte för att bli läroboksmiljonär?

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

En kommentar till “Lycklig helg”

  1. Det var kul att du ensam kan ha en sa roligt och handelsfull helg.
    Var du ensam, har du varit lycklig ensam eller var det ngn. som bistog med att lyckan infann sig? Kom ihag, speciellt du som ar fofattare att ange kalla for en citat.

Kommentarer är stängda.