Do you want Happy Ending?

Väninnans hårfrisörska hade ont i axlarna. Skitont! Hon kunde knappt hålla i saxen. Tidigare hade hon sett att det öppnat ett nytt ställe i kvarteret där thailändsk massage utlovades. Frisörskan hade aldrig varit i Thailand, men hört talas om den fantastiska massagen. Hon stapplade till gatan där massagecentret låg och visst, de hade en tid direkt.

Hon fick ta plats i ett bås bakom draperier och den thailändska kvinnan började knåda hennes onda axlar. Medan hon låg där och hennes muskler blev mer och ner avslappnade och mjuka hörde hon att en man fick massage i båset bredvid. Hon hörde honom säga att han hade ont i korsryggen. Medan hennes massageterapeut började massera fötterna hörde hon hur massösen i båset frågade: ”Do you want Happy Ending?” Mannen svarade jakande. Och så började det som hårfrisörskan helst hade velat slippa höra. Mannen började stöna och hon fattade precis vad som försigick. Hon sökte ögonkontakt med kvinnan som masserade hennes fötter, men massagekvinnan märkte antingen ingenting eller så låtsades hon som hon inte märkte något eller så tillhörde det som hände vardagen för henne. Inte en min, inte en blick, ingenting bara ljudet av den stönade mannen i båset bredvid. Så fick han då sin ”Happy Ending” pustade ut och mumlade något ohörbart.

Frisörskans massagestund var slut och hon skyndade till kassan för att betala. Ute på gatan försökte hon skaka av sig upplevelsen som hon helst velat slippa, men sen kom hon på att hon själv skulle ha bett om Happy Ending. Varför blev hon inte erbjuden det? 😉

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

En kommentar till “Do you want Happy Ending?”

Kommentarer är stängda.