Ett gott skratt…

Oj, vad gamla vi ska bli, kollegorna och jag. I går drack vi bubbelvin i arbetsrummet, åt mycket gott på restaurang Bergamott på Hantverkargatan (José och jag blev bjudna! TACK!) och skrattade hela kvällen.

I dag var vi på Älvsjömässan och Skolforum. Där var ett specialutformat program för Stockholms stads gymnasielärare hela förmiddagen med bland annat psykologen Thomas Oom som var väldigt intressant och rolig att lyssna på. Sen bjöds det på lunchmacka och då dök min skidkompis från Vålådalen upp och vi bestämde snabbt att vi skulle köra 17 km spåret ihop på sportlovet igen och så blev det mera skratt och därefter träffade jag min redaktör, Martina på Natur och Kultur och då blev det som vanligt några asgarv. (Hon och jag blev för någon vecka sedan stoppade på Östermalm av en dam som tackade oss för att vi skrattade så högt att det smittade av sig.) På eftermiddagen lyssnade vi på Mark Levengod och hans föredrag var otroligt klokt och roligt så då skrattades det mest hela tiden.

Efter en sån dag var det lätt att kånka ner tvättkorgen till tvättstugan. Gamla lär vi bli, kollegorna och jag,  för ett gott skratt förlänger ju som bekant livet och om det inte gör det så har vi i alla fall haft kul. 🙂

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

2 reaktioner till “Ett gott skratt…”

Kommentarer är stängda.