Vem behöver en karl?

Jag har bakat lussebullar, lekt elektriker och kopplat ihop en massa sladdar, ni vet + och –  . Det kom ljud ur högtalarna, YES! Och skruvat bort rören under handfatet i badrummet och rensat så att avloppet fungerar igen. Vem var det som sa att jag behöver en karl? Kan själv!

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

6 reaktioner till “Vem behöver en karl?”

 1. ?Ha, ha undrar vad Lars Ohly skulle svara? ?

  Hm, ja, och kanske är det bäst att inte ens undra vad eleverna skulle svara på frågan om vem Lars Ohly är.

 2. Jo jo visst är det så. Mycket kan man själv men det finns ett och annat som dom är bra på!!!!! Jag var ute och dansade igår. Det är faktiskt betydligt trevligare att dansa en tryckare i en skön famn än att dansa runt med sig själv.

 3. Jo jo visst är det så. Mycket kan man själv men det finns ett och annat som dom är bra på!!!!! Jag var ute och dansade igår. Det är faktiskt betydligt trevligare att dansa en tryckare i en skön famn än att dansa runt med sig själv.

 4. Visst är det kul. Förut hade den lycklige mannen
  äkta e oäkta, fått hålla på och njuta av att rensa skiten men nu är det andra bullar. Nu är ordningen återställd. Han ska minnsam inte ensam njuta av dessa underbara vardagsgöra.
  Glädjen har återvänt i huset och den matriarkaliska musklerna sväller.
  Och ja, det är svårt att dansa tryckare utan en som trycker mot o så vidare.
  fd. rörrensare

 5. Själv skulle jag behöva en karl. Eller kanske som i Ensam mamma söker, att fyra karlar flyttar in, så kan de måla om, byta tak och greja.

Kommentarer är stängda.