Stylad bostad till salu!

En fotograf har varit hos oss och fotograferat vår stylade lägenhet. Stylad och stylad… vi fick plocka bort allt onödigt och personligt. Lådor och skåp fylldes med än det ena än det andra. I går tillbringade jag flera timmar med att leta efter dotterns astmaspray och i morse var det schampot som var borta. Och var stoppade jag undan den där högen med papper som alltid brukar ligga på byrån? Ja, den kommer väl fram i flytten. För nu blir det snart av, den där omtalade flytten kommer allt närmare.

Lite underligt känns det allt att efter 23 år i samma lägenhet se den ligga ute på nätet för försäljning. Jag måste säga att just den lägenheten (vår)ser väldigt trevlig ut, nästan så att jag skulle kunna tänka mig att bo där.

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

En kommentar till “Stylad bostad till salu!”

Kommentarer är stängda.