Problem

När jag har problem med olika saker i livet så har jag alltid ett sätt att lösa dem och det är med träning. Jag tränar för att hålla mig frisk, för att hålla mig i balans och för att jag tänker så väldigt bra när jag simmar, paddlar, cyklar, springer, går, styrketränar eller åker skridskor. Oftast känns problemen mindre eller så har jag rent av löst dem när träningspasset är över. Ibland hjälper det också att gå på någon träning som kräver uppmärksamhet och koncentration såsom yoga eller bodypump för att rensa skallen och slippa tänka på problemen, men så finns det tillfällen i livet då man behöver prata med någon som hjälper en finna en lösning. Oftast fungerar det med vänner som är förstående och lyssnar, men ibland behöver man någon professionell. Idag ringde jag därför till Gunnar. Han är en av de klokaste, lugnaste och vettigaste personerna jag känner. Just nu tror jag därför att alla problem går att lösa. Även de som i morse kändes helt olösliga.

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

3 reaktioner till “Problem”

  1. Svar: Jag har en anledning att inte prata med grannarna om strålkastare. En god (dock ej allvarlig). Tycker jag själv. 🙂
    ——-
    Och apropå det du skrev ovan: jag känner väldigt väl igen det du skriver om att ”sparka av sig bekymmer”, rensa huvudet, få fjutt på tankarna, skaffa sig perspektiv och så vidare. Som så många andra.

    Hoppas inte att det problem som häromdagen kändes olösligt gör att du får mindre ork att hålla igång fysiskt. :-/ Uj, nu är jag visst här och SKAPAR en ond spiral. Nej, med en Gunnar i närheten och din hjärna/ditt hjärta ska du säkert reda ut detta. Så är det.

  2. Vilken spännande Gunnar? Ska tipsa min son om honom. Vad tar han för ett möte?

Kommentarer är stängda.