Groupieliv och helvete

Nej, det är inte helgens prao som världens äldsta groupie åt bandet Bad influence som gjort att jag inte bloggat på några dagar. Inte heller efterfesten som höll på till halv sex på morgonen utan det faktum att någon har sabbat internetuppkopplingen till min dator. Nu skrivs detta på lånad dator och den skyldige må brinna i helvetet eller något annat hemskt, fast jag är gammal nog att veta att jag inte behöver önska att det går dåligt för någon som gjort mig illa utan vet att han får sitt straff i alla fall. Gott ger gott och ont ger ont…

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

4 reaktioner till “Groupieliv och helvete”

  1. Så det är så livet funkar? Men vad har du i så fall gjort för ont för att dra på dig detta? 😉
    Tack vare dig tänker jag förresten numera dagligen på att livet belönar handling – till sist kanske jag till och med omsätter denna insikt i praktik?
    Må internetuppkopplingen i ditt hem blomstra i fortsättningen.

Kommentarer är stängda.