Män från IKEA

När man har flyttat behöver man fylla på med nytt och fräscht. Världens bästa José hämtade mig och dottern och körde ut oss till IKEA där vi på några timmar gjorde av med nästan en månadslön. Mikael, Mats och Antonius var några av ”grabbarna” som fick hänga med hem. Dottern brottades hela kvällen med Mats, som såg ganska snygg ut där bredvid sängen när hon blev klar. Jag måste säga att jag blev imponerad över hennes skruvteknik med konsveröppnaren i högsta hugg.

I kväll är det min tur att kämpa med Antonius och Mikael.

Suck, alla dessa män….

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

En kommentar till “Män från IKEA”

  1. Finns det inte alls några schyssta brudar att ta hem från IKEA? Måste genast kolla i katalogen om de verkligen är så mansfixerade. Nåja. Billy kan ju vara tjejnamn också, i alla fall i amerikanska södern. Har jag hört. Men jag ger mig ändå fan på att det finns en Solveig nånstans i sortimentet. Eller?

Kommentarer är stängda.