Förband till Dick Harrison och Jonas Hassen Khemiri.

Jag ska ut på bokförsäljningsturné. Det innebär att jag ska snacka om något klokt i trettio minuter och sen ska min redaktör propagera för böckerna jag varit med om att skriva. Det har anmält sig en jäkla massa människor till detta. Några av dem känner jag och alla säger :    ” Det ska bli så intressant att lyssna på dig” Synd att jag ännu inte vet vad jag ska prata om. I stället är jag fortfarande uppslukad av min flytt och allt som har med den att göra. Det är mycket som ska fixas och någon gång vill jag ju komma i ordning. Någonstans har jag också några idéer nedskrivna till det där lilla föredraget jag ska hålla. Tyvärr har jag inte hittat dem ännu, men å andra sidan är det inte jag som är huvudattraktionen på bokförsäljningsturnén. Jag är liksom bara ”förbandet” till Dick Harrison och Jonas Hassen Khemeri . Det är väl dessa två giganter folk egentligen vill höra. Själv brukar kollegan och jag anmäla oss till förlagsträffarna för att få äta gott och dricka lite gratis vin, men det säger kanske mer om oss två än om föredragshållarna.

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

En kommentar till “Förband till Dick Harrison och Jonas Hassen Khemiri.”

Kommentarer är stängda.