Turné med Jonas

Nästa vecka ska jag ut på turné några dagar. Det är då jag ska vara ”förband” åt Jonas Hassen Khemiri och snacka om något klokt för att kränga böckerna jag varit med om att skriva.

För några dagar sedan träffades min redaktör och jag för att planera vårt framträdande. Jag kunde inte låta bli att säga: ” Synd att man inte är 25 år längre, för om jag hade varit det hade Jonas inte fått vara ifred, men 25 års ålderskillnad är lite för mycket. Jag kunde ju vara hans morsa.” Min redaktör upplyste mig då om att han har fyllt 30. OK, då så. Då vet ni vad jag sysslar med under några dagar nästa vecka 😉

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

3 reaktioner till “Turné med Jonas”

  1. Visst är han häftig! Vacker som en gud och skriver som en gud och är bara 30! Om männen kan så kan väl du!

Kommentarer är stängda.