Vi har varit på turné…..

Stockholm, Göteborg och Malmö har avverkats denna vecka. Jonas Hassen Khemiri var dragplåstret tillsammans med Dick Harrison och Helena Wallberg och jag var ”förband”. Jag skulle verkligen kunna vänja mig vid att åka runt i Sverige, bo på lyxhotell, äta gott på restauranger och jobba c:a 40 minuter per dag, men om alla som lyssnade köper en hög Tacklaböcker så kanske det kan bli verklighet. 🙂

Tränat har jag inte gjort på ganska länge tyvärr, men i  Göteborg, kära vänner, behöver man bara trycka på en rosa knapp…

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

3 reaktioner till “Vi har varit på turné…..”

  1. Verkar vara en angenäm tillvaro! Något annorlunda vår ”kära” skolvärld! Intressant med olika världar!

  2. Åh, vad roligt! Jag skulle också kunna vänja mig vid att leva så. Ett tag i alla fall. Och en sån där rosa knapp behöver jag redan i dag.

Kommentarer är stängda.