Lappar

Min son är en skön och kreativ typ. När jag besökte honom på Gotland fanns det en lapp fasttejpad under hyllan ovanför sängen där det stod ”When life is on repeat, it´s time to move on.”

När vi vandrade runt på skolan han går på kommenterade jag lappen och då sa han att det är lite av hans hobby att sätta upp lite orginella och uppmuntrande lappar. Här under är en, sa han och pekade på en hylla som satt i höfthöjd. Jag böjde mig ner och läste:

”Om du läser den här lappen har du hamnat i en intressant position.”

Nu har han visst satt upp nya lappar… 😀

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

4 reaktioner till “Lappar”

  1. Hmm,låter som en skön snubbe,eh,jag skulle ju kunna skriva nå´t liknande här,:Att läsa den här kommentaren är det närmaste du kan komma nästintill guddomlig närvaro,vem är snubben till höger om Jack? Han,det är ju den där Gud snubben,men vem bryr sig när Jack är på besök? Ha det bra.

Kommentarer är stängda.