5 reaktioner till “Det var bättre förr…”

  1. VEM kom på idén med epilatorer?! Såg , med skräckblandad förtjusning, på när min syster plågade sig med den där apparaten…Aj, nej i sommar kör jag mittbena! 😉

  2. Precis som många ord som börjar på epi- låter även epilator som något hemskt som dessutom försöker dölja hur hemskt det egentligen är.

  3. Ja det var bättre förr, när man såg ut som man såg ut och hade hår där man hade hår. Men det är ju lika illa för killarna idag och de har ju mýcket mer än vi i allmänhet. Men år andra sidan är det lite rättvist i alla fall!

  4. SOM jag förstår dottern! Undrar samtidigt hur det känns att vara epilatorassistent, men det kanske är en tidsfråga innan det är dags för mig också. Blir det några problem vänder jag mig till dig då.

Kommentarer är stängda.