Åh vilket party!

För några år sedan tänkte jag nästan dagligen om livet: ”Ska det inte vara bättre än så här?” Om jag ska erkänna var livet rätt trist med en mängd plikter och måsten och alldeles för få tillfällen för fest och trivsel. Det har jag ändrat radikalt på. För det första började jag blogga och eftersom bloggen heter Lycklig, lycklig så var det också mitt mål – att vara lycklig. För det andra bestämde jag mig för att rensa bland mina s.k. vänner och bara umgås med dem som är glada och positiva.

Igår hade jag inflyttningsfest med mina närmaste, gladaste och roligaste vänner. Vilket party det blev! De första kom kl. 17, de sista droppade av kl. 04 och en del blev faktiskt kvar. Vi mådde som vi förtjänade idag och mina grannar blängde på mig när jag stapplade iväg till Konsum för att köpa mjölk, men åh vilket party det blev. Bilderna ligger på facebook!

Nu stundar schlagerfest med grillning på landet om jag inte somnar i soffan såklart.

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.