Raggningsförsök

Som bambikids på hal is vinglade cateringväninnan och jag iväg till Sturehof igår och oj, oj, oj, vad vi fick vara med om där.

Det var ju synd att vi redan hade planerat semestern för vi blev erbjudna både resa till Luleå (vem vill dit och slåss med mygg?), Värmland, Gotland, Västervik och en båtsemester i skärgården. Nu nobbade vi alla erbjudanden eftersom vi lever efter devisen ”En bra kvinna reder sig själv” och åkte hem allena. Herrarna som kom med dessa erbjudanden hittade säkert andra objekt att bjuda.

Dessutom lyckades vi som två tonåringar lura i några gubbar ( i vår ålder ungefär) att vi var syskon. Det var ju sånt man med förtjusning höll på med när man var 14.

På tal om att nobba så skrek jag mitt livs högsta nej i New York för drygt ett år sedan. Mina syrror och jag var där och hade varit ute på en barrunda när vi fram på småtimmarna kom tillbaka till Sheraton där vi bodde. Hotellbaren var glest befolkad och vi slog oss ner för att avrunda. Eftersom en värmebölja hade drabbat staden diskuterade vi om vi skulle åka ut till Coney Island för att bada dagen efter. En ensam kille som såg ut att vara i samma ålder som min son frågade om han fick sätta sig vid vårt bord. Han berättade att han var från Oxford, hade rest till NY ensam, vilket var helt misslyckat för han hade  inte pratat med någon på två dagar. Moderskänslorna hos oss syrror tog över och vi snackade lite med honom och en av oss föreslog att han skulle komma med till Coney Island dagen efter. ”Vi åker kl. 11”, sa vi. Mer att dricka beställdes in, som vi skrev upp på vårt rum och sen sa vi god natt.

Kl. 7 ringde telefonen. På bästa oxfordengelska presenterade sig killen från baren. Jag som svarade, mumlade något om att klockan bara var sju samtidigt som jag undrade hur han visste i vilket rum vi bodde. Då sa han:” Would you like to come over and have some oral sex with me?” Hallå, tänkte jag och vrålade NO så att det säkert hördes till hans rum utan telefon. Syrrorna undrade vad det var fråga om och när jag berättade vad den där 20- åringen sagt skrek de av skratt.

Måste jag tillägga att vi aldrig mer såg röken av honom?

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

2 reaktioner till “Raggningsförsök”

  1. Mycket av det som man med förtjusning höll på med när man var 14 är ändå förtjusande kul och förtjänar upprepning. (Jag spelade därför tyska för en vecka sedan. En mumlande och kortfattad tyska.)
    Men du: exakt vad är det för fel på lite oral sex om jag får fråga? Kanske ändå inte. Haha, det var en verkligt suddle replik som han lyckades tänka ut. Undrar om han någonsin ställde den frågan igen. Troligtvis inte. Gubben! 🙂

Kommentarer är stängda.