Semester i Italien

Redan när vi sov över på det lilla hotellet vid Skavsta flygplats insåg jag att årets utlandssemester skulle bli som en av de där skolresorna man gjorde på mellanstadiet. Vi sprang fnittrande till duschen i korridoren, pratade alldeles för högt och klättrade i de knarrande våningssängarna. Det var bara killarnas knackningar som saknades.

Väl i Formia i Italien fortsatte vi fnittret när vi satt på altanen till Kerstins härliga lägenhet uppe i bergen och såg ut över havet. Tempot var högt under hela veckan för vi har alla på olika sätt tillhört eliten och varför ska man då sova bort veckan? Trots att Anna och jag delade en 120 cm bäddsoffa med en grop i mitten sov vi tungt de få timmar vi landade i den, men det gjorde vi inte så ofta för vi var alldeles för upptagna av att bada, sola, äta glass och god mat, dricka vin och bara leva ut vår kvinnlighet (shoppa) så som man kan göra i Italien.

Och Italien tycker jag mycket om, men italienska män tycker jag fortfarande inte om.

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

En kommentar till “Semester i Italien”

Kommentarer är stängda.