Det finns fördelar med allt

Det finns fördelar med allt och med en klok (i alla fall ibland ;-)) kvinnas erfarenhet vet jag att det bara handlar om  hur man tänker.

När min förste pojkvän gjorde slut grät jag i flera dagar trots att min mamma sa visa ord som: ”Mister du en står det tusen åter.” Sedan dess har jag egentligen aldrig gråtit över en karl. Jo, det är klart lite fukt har det väl bildats i ögonvrån någon gång, men numera vet jag att det finns fördelar med allt och att det hela bara handlar om hur man tänker.

Igår ringde en relativt nyfunnen kär vän och sa att vi nog inte skulle träffas mer. Istället för att sätta mig ner och gråta så tänkte jag: ”Vad finns det för fördel med detta?” Eftersom jag nyligen varit i Italien och ätit alldeles för mycket god mat tänkte jag helt enkelt:” Jag slipper i alla fall att sitta och dra in magen en hel kväll.”

Visst är det underbart att det finns fördelar med allt?

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

4 reaktioner till “Det finns fördelar med allt”

 1. Hej och god morgon!
  Hoppas du sovit gott, jag har inte alls sovit gott! Resfreber tror jag:)
  Åker nämligen bussen själv ända från funäsdalen hem till stockholm.. *nervös*
  Aja, ville bara önska dig en jätte härlig söndag.
  Kram Amanda

 2. Japp 😉
  Sorry men jag skrattade gott åt detta inlägget. Du har ett kul sätt att skriva på. Och sedan fnissade jag lite åt ditt svar på min italienarfråga. Det att de pratar italienska…bara 😉

 3. Finns många fördelar med att vara singel men man måste tycka om sig själv för att uppskatta dem och det verkar som att du kan konsten 🙂
  /Miranda

Kommentarer är stängda.