Fröken Gud

Och vad bestämde fröken Gud då? Jo, fröken Gud tog bilder med mobilkameran på lägenheten som hon tittade på åt väninnan, skickade iväg dem , meddelade att lägenheten var sunkig och överlät beslutet att ta den eller ej till väninnan. Däremot är fröken Gud helt bestämd över att väninnan bör lämna den där allvetande ungraren. Själv har hon lust att perforera sin f.d. allvetande ungrare med en kulspruta. Det är det enda han förtjänar.

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

2 reaktioner till “Fröken Gud”

  1. En toppen blogg.Du måste vara en spännade person.Tack för ditt inlägg.Tro du är för stark och självständig person.för att någon herre skall ta över ditt liv.Jag tror inte på beroende förhållanden.Där kvävs man.var rädd om dig, och mycket kärlek och ljus från Kenth

Kommentarer är stängda.