Vegetarianen

Dottern är på väg hem. Efter en vecka i Bohuslän meddelar hon att hon har blivit vegetarian. Det var inte länge sen vi förhandlade vid varje måltid om att grönsaker också måste ätas. Nu ratas istället köttet. Det händer något intressant varje dag. 😉

5 reaktioner till “Vegetarianen”

  1. Hahaha, känner igen det där:)
    Svar: Ja och det gjorde så ont att jag blev sängliggande ett par tre dagar. Check, funkar inte. Inte heller massage. Vegetarisk mat, och akupressur. Reiki och zonterapi. Antroposofisk medicin (2 veckor på Vidarkliniken). Psykoterapi, aromaterapi. Been där done det. Nope. Inget funkar…tyvärr. Nu försöker jag med LCHF-mat och tarmarna är lite bättre faktiskt. Inte lika många skov heller 😉

  2. Visst är det skönt när ens barn gör det de ska. Dvs revolterar och hittar egna vägar. Då är det som det ska vara
    Du har två underbara ungar
    Kram

Kommentarer är stängda.