Och nu vill jag regissera….

Ibland vill man att livet ska vara som en film. Jag, som aldrig kan stå passiv och titta på och vänta vill då kliva in som regissör och lägga till den där mannen med sonen och hunden som hon inte kunde glömma, några röda rosor och en romantisk måltid som de lagar tillsammans. Fast ibland överträffar dikten verkligheten och allt är bara som en dröm. Hon står ensam och stark med ljus och glädje framför sig.

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

En kommentar till “Och nu vill jag regissera….”

  1. Livet är ju som en film i allra högsta grad, människor spelar sina roller i livets rollspel.
    Det som gäller är, att man ska i god tid vara på plats i briefingrummet för att bli tilldelat en roll,annars får man agera åskådare och titta på när livet passerar med 60 bilder per sekund, samtidigt som Winners take it all spelas dämpad i kulisserna innan ridån går ner. Ha det bra, och lycka till med regissörjobbet.

Kommentarer är stängda.