Julklappar

Varje dag när jag åker till jobbet hör jag människor berätta för varandra att de redan har köpt alla eller nästan alla julklappar. Själv gjorde jag ett försök förra veckan och köpte ett par fina vantar åt dottern. När jag kom hem ställde jag kassen på hallgolvet för att ta av mig stövlarna. Då kommer hon, öppnar kassen och säger: ”Åh, vilka fina vantar!” Ja, det var den julklappen.

Nu undrar jag vad det är för fel att gå ut kl. 20.00 den 23/12 och handla allt man behöver? Det har jag gjort med framgång förut och då brukar det vara näst intill tomt i butikerna.

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

3 reaktioner till “Julklappar”

  1. Sent klppköp dan före…Oj, det är nog bara den lyckliga som klarar den pärsen…

    Starkt!

    Och vantarna, så fina och varma till dottern redan nu när det knäpper till med kyla…

  2. Jag har nog inte köpt en enda julklapp än faktiskt, utan brukar vara ute i god tid. Men i år ska jag göra personliga julklappar – både inom matväg och skönhetsvård – och då kan de inte stå för länge, så under veckan ska jag börja 🙂

Kommentarer är stängda.