Löst problem – julgran

Kanske är det så att de som sitter i styrelsen i min bostadsrättsförening läser min blogg eller så är det så att de flesta problem löser sig av sig själva. Idag satt det en lapp i porten där det fanns instruktioner om vart man kan kasta sin julgran. Problemet är löst! Tack!

Om lappen inte suttit där så hade jag dock tänkt ut följande plan. (Bra kvinna reder sig själv!) 1. Julgransplundring ordnas. 2. Dotterns kompisar och diverse galna kompisar till mig kommer. 3. Vi slänger ut granen från balkongen. 4. Jag står på balkongen medan diverse gäster är på backen och med mycket hög röst säger jag: ” Ställ granen vid Puttes bil. Han vill ta hem den och elda upp den i sin kakelugn.” 5. Några av de galna gästerna drar iväg granen till en okänd bil längre bort på gatan. 6. När gästerna har gått finns antagligen granen kvar, men ”det” vet jag inget om eftersom jag trodde att ”Putte” tog den. 7. ”Putte” är en påhittad kompis, men granen är inte längre mitt problem. 8. Tack att jag nu slapp scenariot ovan och kan göra mig av med granen helt lagenligt.

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

2 reaktioner till “Löst problem – julgran”

Kommentarer är stängda.