Adoption

Förra veckan blev jag adopterad. Ja, i alla fall kändes det som det. Jag blev den sjätte medlemmen i familjen Friman och jag pendlade mellan att vara hjälpmorsa som kokade gröt och unge som latade mig i soffan. Jag kan verkligen rekommendera alla att prova på detta. Att bo med en helt ny familj i en liten fjällstuga. För mig var det enbart en positiv upplevelse. I den här famljen hjälptes alla åt och då känns verkligen livet som en dans.

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

En kommentar till “Adoption”

  1. Vill du vara med och tävla om en glitter eyeliner från Make Up Store?
    Ta i sådana fall en koll på min sida.
    Du hittar tävlingen under länken till vänster med rubriken ”Veckans Tävling”
    Tävlingen avslutas i kväll kl 22:00.

    Ha det gott!

Kommentarer är stängda.