Människor som passerat bäst före datum!

Vad gör man när man fortfarande lajar omkring fast man är i 40- eller 50- års åldern? Och alla levnadsglada pensionärer då? Glädje och sprallighet har ingen åldersgräns. Jag har tidigare konstaterat att det finns 15-åriga tanter och gubbar som inte törs ha roligt och det finns hur många som helst som har passerat bäst före datum, men som är fulla av liv och lust att leva. Jag är en av dem.

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

En kommentar till “Människor som passerat bäst före datum!”

  1. Fyller 82 om ett par veckor. Tur nog har god hälsa och tycker om att ha roligt. Hade lunch hos min dotter och skyndade mej hem så jag kunde se hockey matchen mellan Calgary Flames och Washington Capitals på TV.

    Efter min man dog, hade vi ett going-away-party för honom med god mat och dryck. Det vill jag också ha, och min gamla kropp får gå till ett sjukhus där läkare utbildas. Man kan alltid göra nån nytta!

Kommentarer är stängda.