Löpning, konstfacksutställning och fotografiska

I morse när jag sprang efter sjön kunde jag inte låta bli att tänka hur lyckligt lottad jag är som bor där det är så otroligt vackert. Det sjuder av grönska och medan jag sprang hejades jag fram av fåglarnas morgonkonsert. Det finns dock en och annan som inte njuter av naturen så här års och det är alla pollenallergiker. För dem och alla andra som tröttnat på att vara ute i naturen kommer här två tips på alternativa aktiviteter:

1. Konstfacks elevutställning vid Telefonplan. I Konstfacks enorma lokaler ryms en helt fantastisk utställning som både innehåller skönhet, galenskap, stilfull design och kreativt tänkande. Utställningen är gratis och efter den kan man med fördel njuta av ett glas vin på restaurang Landet. Förorten har mycket bra att erbjuda!

2. Fotografiska museet är helt nyöppnat och det märktes på de långa köerna i söndags. Dock var besöket mycket väl värt besväret trots att det var mycket folk. Annie Leibovitz utställning var fascinerandeoch hennes bilder så otroligt vackra. Dit går jag gärna igen och kanske då med sonen som säkert kan ge mig en och annan lektion i fotokonsten.

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.