Vann rätt låt?

Som tyskfödd kan jag helt enkelt bara svara ja på den frågan. Rätt låt vann absolut. Lena var sötast och charmigast och låten hon framförde var helt enkelt en bra schlagerlåt. Att hon dessutom var väldigt lik dottern gjorde inta saken sämre.

Jag höll annars en extra tumme för Spaniens bidrag eftersom grabben som sjöng var väldigt lik sonen. Nu hör ni att mitt stora mammahjärta haft för lite tid med barnen. Därför dunkade det extra hårt i natt när jag kom hem från schlagerfesten och snubblade över sonens 45:or. Det blev en mysig frukost imorse tillsammans med honom och hans flickvän.

Till sommaren ser jag dock fram emot att dansa till Frankrikes och Greklands schlagerbidrag och alla andra roliga låtar. Till dess hoppas jag finna en snygg kvavaljer att dansa med. Jag tror att jag ska spana lite extra den närmaste tiden. Livet är en fest, eller hur?

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

2 reaktioner till “Vann rätt låt?”

  1. Orkade inte följa med i spektaklet, men såg i media senare att det var storgräl över Sveriges bidrag…

    Ibland undrar man vad det är vi ”tjattrar om” – en schlager – när världen bjuder oss på så mycjet annat. Oroligt och roligt…Men vi är ju bara enkla människor som fastnar för petitesser…
    Just nu oroar jag mig över fartygsattacken Israel-Gaza, palestinier/kontra/ världens uppror.
    En otroligt svår komflikt….

Kommentarer är stängda.