Bröllopsbesvär

Det bjöds på tårta på Konsum här i förorten då jag klev in efter att ha åkt med tunnelbanan hem efter min paddeltur. Tjejen som serverade tårtan  frågade mig om det var mycket folk inne i stan och om jag skulle åka in för att vinka till brudparet. Jag sa att det såg ut att vara en hel del människor som skulle beskåda Victoria och Daniel inne i stan, men att jag tänkte se hela bröllopet på tv placerad i min egen soffa. ”Jag tänker åka in i eftermiddag och se dem vinka från balkongen på Slottet”, sa tjejen på Konsum. ”Det tänker inte jag,” sa jag och fortsatte ” du kommer inte se så mycket.” Sen erbjöd jag mig att gå ut på min balkong och ställa  mig och vinka. ”Du kommer att se mer då”, sa jag.  Tårttjejen log och sa att hon nog tänkte åka in till stan i alla fall. Bra tänkte jag, då slipper jag fixa en prins.

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.