Ålder

I min ålder talas det mycket om ålder. För några dagar sedan klättrade min väninna och jag i berg. Några i vår ålder tittade på och sa: ” Ni är så ungdomliga som fortfarande kan klättra. Det sitter i huvudet, tänkte jag. Man blir så gammal som man tänker att man är. Och varför skulle man inte kunna klättra bara för att man uppnått en viss ålder?

Mina föräldrar är 77 och 81. Andra gamlingar i deras ålder skaffar rullator eller gungstol. Mina föräldrar ringde mig igår och berättade exalterat att de skaffat en öppen båt med en utombordsmotor. ”Va!?”, sa jag och efter det telefonsamtalet är jag ganska så säker på att åldern sitter i huvudet och naturligtvis i generna.. Mamma och pappa är nog bara runt 30 och själv känner jag mig i mångt och mycket inte äldre än 17.

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

2 reaktioner till “Ålder”

  1. Hjälp blev just 6 ar igen!! I morse klockan 5.30h efter vattenskidakning i 14° och regn igar kväll kändes det väl mest som om jag var 67 ar minst.

  2. Hjälp blev just 6 ar igen!! I morse klockan 5.30h efter vattenskidakning i 14° och regn igar kväll kändes det väl mest som om jag var 67 ar minst.

Kommentarer är stängda.