Funderingar om karlar 3

Jag åt lunch med en väninna idag, en sån som varit ute på marknaden två gånger de senaste tio åren. Vad då marknaden? undrar du. Jo, hon har varit singel hela två gånger under tio år. Nu har hon hittat den där som hon tror är den stora kärleken. Hon frågar mig hur det går?  Har jag hittat honom än? Jag svarar att jag inte har bråttom. Och att det ska kännas helt rätt.

Vi fortsätter att diskutera och jag berättar för henne det du har läst tidigare i min blogg. Att om jag ska inleda ett förhållande med någon ska det vara något extra och dessutom skadar det inte om han är: snickare, målare, lärare, brandman, polis, flygkapten, sjökapten, komiker, städare, finanskille, datatekniker, massör, läkare, eventkille och naturligtvis ska han passa ihop med mig när det gäller den där siffran.

Vi funderar ett tag till, väninnan och jag, men sen säger jag det där som jag vetat om hela tiden. Att om jag ska inleda ett förhållande med någon så måste han främst vara snäll, glad och våga stå för att han älskar just mig. Det har jag faktiskt saknat förut.

Och så får han aldrig glömma min födelsedag.

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

En kommentar till “Funderingar om karlar 3”

  1. Nu börjar du komma på rätt spår! Det är du (eller vi alla) som är huvudpunkten. Strunta i alla dom där yttre grejerna och gilla nån som gillar dig… Du, han kanske till och med vara osportig, tondöv eller ha ett töntigt skratt. (Fast han måste väl kunna springa ikapp dig…)
    Glöm inte att lyssna på Contakt ibland, dom finns på Spotify nu, och så på Myspace förstås. http://www.myspace.com/contaktsweden

    Kram!

Kommentarer är stängda.