Träning, vader och tankar

Enligt Fitnessguru så är vi svenskar som tränar oftast dåliga på att träna vaderna. Därför gjorde jag idag tåhävningar medan jag väntade på att kopieringsmaskinen skulle jobba klart. Samtidigt tänkte jag på det kollegan har berättat om byn hon besökte i några bergstrakter. Där var alla människor kortväxta, satta och med enorma vadmuskler.

Det får mig att fundera på hur landskapet såg ut där  mina förfäder bodde. Så nu har jag något att bry mitt huvud med i ett par dagar.

Författare: monika_thormann@hotmail.com

Författare.

En kommentar till “Träning, vader och tankar”

  1. Vadorna var det… Ja, ja. det finns smarta sätt att träna dem på…
    Stå exempelvis på trappsteg med framfötterna och vicka på hälarna. Guuu, sån träningsvärk man får- tror att jag avstår. Det blir en rask hundpromenad istället.

    Godnatt i kvällsmörkret…

Kommentarer är stängda.